Son basın duyuruları

Intelligent Motion™ Teknolojisine Sahip Yeni Etiketleme Sistemi, On Yıllık Başarıya Dayanan Hassas, Verimli Performans Sunuyor

Yenilikçi Videojet® 9560 sistemi, etiketleri yazdırır ve dış ambalajlara,
kutulara ve şrink filme uygular

Chicago, Illinois — 1 Temmuz 2024 —Diğer etiket yazdırma ve uygulama (LPA) sistemlerindeki düzenli olarak manuel ayarlamalar gerektiren ve etiket sıkışmalarına neden olabilen mekanizmalar olmadan tasarlanan Videojet 9550’nin etiketleme sektöründe baskın bir çözüm olduğu son on yılda kanıtlanmıştır. Kodlama, markalama ve yazdırma çözümlerinde dünya lideri olan Videojet Technologies, artırılmış işleme hızları ve genişletilmiş bağlantı seçenekleri sunan Videojet 9560 yazdır ve uygula etiketleyiciyi piyasaya sürerek bu çözümü şimdi daha da ileriye taşıdı.

Videojet’in küresel iş birimi yöneticisi Marcy Vanderbei, “9550’nin Doğrudan Uygulama avantajları ile yeni 9560’a dönüşmesi, daha hızlı işleme hızları ve mevcut üretim ve kontrol ağlarına kolay entegrasyon sayesinde hat sonu paketleme operasyonlarına fayda sağlıyor. Her iyileştirme, müşterilerimizin kodlama ve etiketleme zorluklarına yanıt veren çözümlerin araştırılmasına ve geliştirilmesine olan bağlılığımızın bir kanıtıdır.” diyor.

Doğrudan Uygulama, etiketin ambalajın üzerine hassas bir şekilde yerleştirilmesine olanak sağlayan benzersiz bir isteğe bağlı etiketleme yöntemidir. Sistem, etiketleri geçen paketin üstüne veya yanına tamp veya hava üflemeli aplikatör kullanılmasına gerek kalmadan aynı anda yazdırıp uygulayarak çalışır. Tipik 4 inç x 6 inç GS1 barkod etiketlerinde dakikada 150 pakete varan hızlara ulaşan Videojet 9560, paketler biriktiğinde bile iş hacmini korur.

Videojet 9560, tüm sistemin otomatik ve hassas kontrolü ile üretim hatlarında sıfır plansız duruş hedefi için patentli Videojet Intelligent Motion™ teknolojisine sahiptir. Bu gelişmiş etiketleme teknolojisi, etiket hızını ve konumunu kavramalar, silindirler veya ayarlamalar gerekmeden kontrol eden doğrudan tahrik ile çalışma performansını artırır. Etiket gerginliğini hız ve etiket boyutundan bağımsız olarak makaranın başından sonuna kadar otomatik ayarlayan ve koruyan elektronik besleme makarası Karmaşık olmayan sarma yolu, etiket ve şerit değişikliklerinin 60 saniyeden kısa sürede gerçekleştirilmesini sağlar.

Yaygın etiket tasarımı yazılımlarını ve yazıcı dillerini güçlü şekilde desteklemesi sayesinde yeni 9560’a geçiş yapan kullanıcıların iş dosyalarını yeniden oluşturmasına veya yeniden eğitim almasına gerek kalmayacak. 9550’ye kıyasla yeni 9560, Ethernet/IP™ ve PROFINET® dahil daha fazla veri protokolüyle entegrasyon sağlamak üzere artırılmış programlanabilir G/Ç seçenekleriyle tasarlanmıştır.

9560 operatörleri, iş seçimi ve sistem kontrolü için 8 inçlik büyük bir kullanıcı arabiriminden yararlanabilir. Yerleşik Kod Güvencesi özellikleri, her seferinde doğru etiketi doğru ambalaja uygulamanıza yardımcı olur. Operatörler rutin bakım görevlerine kılavuzluk eden videoları da görüntüleyebilir. Arayüzün 9560’tan 10 metre uzağa yerleştirilebilmesi entegrasyonu kolaylaştırır ve kullanılabilirliği artırır. Ek olarak, bir web sunucusu aynı ağdaki diğer cihazlar aracılığıyla kullanıcı arayüzüne erişim sağlar.

9560’taki önemli bir geliştirme, üreticilerin dahili ağlarına güvenli uzaktan erişim sağlayan yerleşik Wi-Fi bağlantı özelliğidir. Dosyalar USB sürücüye ihtiyaç duymadan etiketleme sistemine kolayca gönderilebilir. Ek olarak, hem Videojet uzmanları hem de kurum içi teknisyenler sorun giderme ve sistemin durumu hakkında gerçek zamanlı bilgi almak için sunulduğu yerlerde VideojetConnect™ Remote Service’e erişebilir.

Vanderbei, “Bu yeni sistem, geleneksel etiketleme makinelerinde gündelik operasyonel sorunların ana sebepleri olan manuel ayarlamalar ve ilave parçalar olmadan çalışıyor” diyor. “Doğrudan Uygulama etiket yerleştirme özelliğine sahip Videojet 9560, geliştirilmiş özellikleriyle şimdi hat sonu verimliliğini ve güvenilirliğini yeni bir seviyeye taşıyor.”

Videojet 9560 yazdır ve uygula etiketleme sistemi hakkında daha fazla bilgi için http://www.videojet-9560.html adresini ziyaret edin.